Tuesday, April 20, 2010

Contest : malam indah bersama joegrimjow

joegrimjow mempelawa bloggers, tak kira follower atau tak untuk join contest yang dia anjurkan, iaitu membuat satu entry yang kreatif untuk 'wish joegrimjow happy birthday'

joegrimjow main salji
maksu belum beli bikini
tak ada siapa pun nak pakai bikini

makan nasi lauk ikan temenung
joegrimjow jangan dok bermenung
ini maksu datang, kamu jangan berselubung

berdiang di api, panggang ikan kembung
joegrimjow jangan dok belasah ratah makanan
takut nanti perut kembung

kalau joegrimjow makan ikan jaket
maksu akan memakai jaket
sambil lepak-lepak, kita makan kek

joegrimjow muda belia
hatinya riang penuh gembira
maksu doakan, kamu selalu dalam bahagia

kalau malu nak tiup lilin
baby w ada, jangan main-main
tapi ingat, jangan dok jeling-jeling
Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

Jard The Great said...

hehehe... satu kelainan..

rynas said...

salam ziarah suker baca citer maksu

kakpah said...

nampaak macam menarik je contest ni hikhik..

Sha said...

salam:)
kreatif le maksu.... kali nie joe nak beri hadiah ape?

KAKTINY said...

cayalah maksu..

walaupun mcm ada yg nak ke laut je bunyinya (hihihi - tu tanda maksu kreatif lagi innovatif) tapi mmg MANTOP lah..

hihihi...

Mak Su said...

jard, payoh ni nak cari idea ni

rynas, tq :)

kakpah, cuba ler, tapi utk hari ni jer

sha, makan malam dengan dia, tu pasal ler kena bawak baby w :)

kaktiny, heh heh heh, tq

~0~ said...

maksu memang kretip amat...

Mak Su said...

0, tq, sekadar mencuba

jane said...

gdlck ye mak su

jgn bg 0 menang
ngahahahahah

blueCITY® said...

salam kenal gak,
heeeeeeeee...
malam indah bersama joegrimjow?
siapa dia tuh, heheheh...

malam tetap indah
apa lagi ditemani bulan bintang dilangit malam...


tq singgah n komen blog biru
=)

Mak Su said...

jane, hahaha, moga2 mksu dpt kalahkan 0

bluecity :)

atty's said...

gudluck utk maksu..hadiah besh tu..dpt makan ngn joe..

@xiM said...

semua pasal ikan jer maksu..takder ayam ker daging ker..heheee

Mak Su said...

tq atty

axim, iya ler...hehehe

joegrimjow said...

hoho
suka sangat la maksu
thx u thx u thx u
;)

zuarcity-shop said...

salam ziarah