Monday, April 19, 2010

Bertemu tetamu-tetamu Gatsby Deodorant Street Fair di TS



Kata orang, satu gambar menceritakan sejuta penceritaan.

Dalam gambar ini ada hubbyku (gambar A), ada Bro Framestone (gambar B) dan juga aku dan Kak InaKL. Pagi-pagi buta dah ternampak wajah-wajah yang kukenali (2 bloggers itu), kerana wajah mereka yang tertera di blog masing-masing. Dengan penuh selamba, aku menegur mereka, dan terima kasih kerana sudi membalas dengan ramah :)

Oleh kerana aku tiada mengambil gambar (cemburu tengok bloggers yang mana masing-masing melengkapkan diri mereka dengan kamera yang canggih-canggih, fuuhhh, sabar, sabar, one day nak rembat gaks), aku cilok gambar ini dari blog kak inakl.com. Sorry kak, Terima kasih kak.
Menjelang tengahari aku dah tak larat nak mengumpul point kerana kasut mengerlit ni, dah makan kaki aku... inilah akibatnya rembat kasut anak dara sendiri, hehhehe (kasut si kakak, kasut anak sulungku). Cuma mampu mengharapkan kepada paksu chot untuk mengumpul points, dan di penghujung hari, kami dapat bawa balik 8 roll-on deodorant.3 perfume spray, 3 jel rambut. Oraitlah tu, stok untuk berbulan-bulan :)

Aku juga ada bertemu [suziey] dari szsh.blogspot.com :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

26 comments:

Aleeya said...

phewwittt hehe caya la maksu..rajin menjoinkan diri hehehehe

LYaFRINA said...

aiyokkkk.. mak su....
ttp low profile... buka la kipas tu.. heheheheh

kat sana... mak su pkenalkan x diri maksu???

Jard The Great said...

tak perasan mak su mana satu.. huhu

~0~ said...

btol tue kata jard...ku pun xdpt cam mak su...


tp abg yg dlm pic A cam terperasan...

[-suziey-] said...

hehehe..so honored la dpt gk jmpa maksu live..ekek:p thanks ye sudi tegur sy...:p

will upload gbr kita version special edition..dont worry..identity will not be revealed..ekeek:p

Mak Su said...

aleeya, :)

lya - perkenalkan diri, tapi maksu tak kenal ramai bloggers, :(

jard... hehehe, maksu perasan jard, tapi takut nak tegor, tak sure, lenkali maksu akan tegur, ek

0, hang ada ka?

tq suziey :)

Ejamaria said...

wah... rajin nye Mak Su gi event2 nih... husband kite tak minat la aktiviti mcm ni so kite terbatas la...

xiiinam said...

Seronok kan maksu?

Mak Su said...

ejamaria, rezeki kot, sbb hubby maksu pun sebenanya tak suka event2 macam ni

cklah, orait :))

kayteeze said...

Amboi... merahnya !!

Rajin gak maksu dan paksu chot ni ke event gini.. best laa...

julietchun said...

macam kasut sinderela :P

Ain said...

jelesssssnyaaaaa....

ain duk jauh memang takleh nak join.....

bestkan yang menang blackberry tue....

Mak Su said...

tie, maksu ayat baeekk punyer, oops!

julietchun, hahaha

ain, oohh, ain dok jauh ker? iya ler, jeles kat pemenang2, huhuhu

Kami said...
This comment has been removed by the author.
ok-desu said...

Nice... Mesti fun kat sana..merah betul mak su :D

HANDMADE OWNER said...

wah,mcm best jer kan mak su...teringin nak join

Amy Syaquena said...

salam perkenalan ya...jemput juga ke teratak amy...

Tihara said...

alaa maksu expose la sikit..mak su cun ape..

Mak Su said...

ok-desu, semua merah :)

handmade - moga2 lepas ni ada lagi event cenggini :)

salam kenal amy

tihara, malulah. maksu tak cun

sebelas said...

salam maksu..syoknya g gatsby... :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

♥Azie♥ said...

Salam mak su..saya mmg duduk belakang mak su..hehehe..masih malu2 kucing gitew..lain kali klu ada lagi bleh lah kita join yer ..salam perkenala dari saya..

kak ina kl said...

salam..akak punyer camera ciput ajer..org lain punyer canggih manggih..best kan dapat bertentang mata..semuga selepas ni dapat berjumpa lagi yer..

Ms.Independant said...

mesti meriahkan!

:)

Mak Su said...

11, syok, thanks to Gatsby & Nuffnang

azie - errr, yang sebenanya, belakang maksu was dinding, maksu yang paling the last row

kak ina kl - best, dapat bertentang mata, eh, kamera akak ok ler tu, sy x dak langsung, huhuhu

ms indie, memang meriah

Bro Framestone said...

oh tidak.. gambar ku telah di mamarazzikan huhuhu

eh ala mak su.. ternampak kebesaran satu part di badan bro huhuhu

BroFramestone Blog

Mak Su said...

bro framestone, hehehe, tapi tak pandang kamera.... ada? errmmm, nanti kita pegi cecking semula