Wednesday, April 21, 2010

Berbaloi, rasa nak join lagi event Nuffnang

Jard The Great said...
patutnya RM50 da masuk akaun mak su.. ehehe
April 20, 2010 4:43 PM

Respon dari Jard ini membuatkan aku berlama-lama di laman sesawang nuffnang, tapi entahlah, rasanya masa tu tak ada lagi, mungkin lambat, sebab nama maksu ada x. mak su x

Aik, macam Malcolm x. Malcolm x tu adalah pendakwah berkulit hitam yang dah lama meninggal dunia di Amerika tu.

Kalau mata terang, sila cari maksu,
Gambar yg sangat kabur, tahun 1976, darjah 1... saya manja dengan cikgu, mesti nak dok dekat-dekat cikgu, hehehe (masa kat kelas cikgu itulah, yang saya dok terkepit tu, saya salah pendengaran. cikgu cakap 'repeat', saya ingat dia cakap 'pipit' - maaf ya cikgu, maaf, maaf).


Gambar sebelah tu pula adalah masa saya di darjah 5.Gambar ni masa saya di tingkatan 3, saya jadi ketua kelas, siapa bising, saya tulis nama dia atas batu, huhuhu (saban hari ku menanti waktu, pulanglah segera kepadaku, nyanyilah pulak)
Siapa keliru pabila melihat gambar ni? janganlah, ada x tu (ni di tahun 1994 kot)

Saya peminat Sabri Yunus (where's-my-golok [Wan Ismail Golok], Pi Mai Pi Mai Tang Tu)

Rupa sekarang? lain sangat dah, hahaha

Akhirnya penantian saya berakhir, duit RM50 dah masuk dah,
Berbaloi joint event Nuffnang, ada lagi?

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

27 comments:

Masy said...

behnyeeeeeee berbaloi2

[-suziey-] said...

heheh kita pnya pn dh masuk..berbaloi:)

Mak Su said...

masy, suziey - hehehe :)

firahadifa said...

kite pon minat dia gak , dulu tengok muke dia je da tergelak.. kekeke

owh.. i pun da masuk...

HEMY said...

buffered earning tu nk dapat camne ek??tak paham

Mak Su said...

fira, tahniah juga to you

hemy, tu duit untuk iklan yang dia letak kat blog kita, kan...

~0~ said...

ye berbaloi...hehehhe

KAKTINY said...

tahniah maksu.. semoga dpt lagik..

(ala.. senang je nk teka yg mana mak su.. dh ada klunyer.. yg tanda pangkah tuh.. kehkehkeh)..

Siti said...

waaaaa...mmg berbaloi2 la...huhu

Mak Su said...

0, siti :)

kaktiny, hehehe

Bro Framestone said...

jeles tgk mak su.. ade buffered earning gitew... bro dari dulu smpai kini xde pulak huhuhu

BroFramestone Blog

emy_eyta said...

huhuhu =(
susah nyer nk dpt kumpul RM50...
dah 5 bulan jd blogger...baru dpt RM30...

echah_syed said...

nak eskrem mcd choco top satu ye :p

sayangsayangibu said...

sya tak masuk apa apa pun..sbb

entah nape sya tak terbuka hati lagi
mungkin suatu hari nanti ;p

maksu cantik bersama sabri yunus

LYaFRINA said...

MAK SU.. KENA BLANJE NI...

Mak Su said...

bro, rezeki, maksu tak reti apa-apa pun

emy, insyallah, dun worry :)

combi, lya - hehehe

sayang2ibu, thanks :) (maksu sesaja jer masuk nuff, ada rezeki xtra, maksu suka, alhamdulillah)

Riezal aka Rezdrake said...

whoaa.. cun sih maksu ni.. cair jap.. tengok gambar dgn sabri yunus.. ada iras2 macam pembaca berita TV3 tuuu.. ermm dah lupa plak

Mak Su said...

riezal... kalau versi sekarang camner agaknya... wakakakaka, ngeri kot

Alice said...

Bestnye mak su dpt duhett .. murah rezeki Alhamdulillah

embun d tengah malam said...

pas ni rasa nk join jugak

GDIZ said...

bole la blanje kopi secawan dua maksu :)

pak long said...

salam...
amboi mak su...senyuman tu yg mengancam....moga mak su terus ceria...

atty's said...

yeah leh banje makan ye maksu..

Uncle Lee said...

Hello Mak Su, wow! You look sensational in your red kebaya......next to handsome Prince too.
I love the colour and the floral motifs, very nice.
This what I call traffic stopper looks, ha ha. And the Hollywood smiles......itu la dia!
You have a nice day and stay beautiful, Lee.

xiiinam said...

Sama senyuman dengan Sabri tu....

:)

Zaitun said...

Wah...untung juga ada fulus masukkk...

kakngah said...

jelesnyer.. maksu dpt limaploh hengget cenggitu jek..
bila nff nk buat event incld anak beranak gak ni??
saya kalau nk joint event kene angkut sume.. huhuhuhu!!