Monday, April 19, 2010

Ambil Kuiz di facebook

*Anda lahir pada hari Minggu , berikut ini watak dan karakteristikmu: "Mudah bergaul, favorit semua orang, suka merendahkan diri, pandai berbicara, berjiwa besar dan dapat mengatasi masalah yang dihadapiya dengan baik."*

eh wah.... :D

Di samping itu, saya juga adalah kura-kura,

Personaliti Dan Binatang Dedah Rahsia Diri
Oktober 16-27 ~ Kura-kura

- Kamu semakin hampir dengan kesempurnaan dan begitu baik hati. Kebaikan kamu akan sentiasa dikenang orang sekeliling kamu (iya ker? eeiii, malunya!)
- Kamu sukakan kedamaian, sekiranya teman-teman ada menyakiti hati kamu, kamu tidak akan cuba menyakitkan hati mereka pula. Kerana ini, kamu memang disayangi dan disenangi teman-teman (betoi ker? malu ler!)
- Kamu juga tidak suka cakap belakang dan orang sekelilingmu begitu senang dengan cara kamu melayan mereka (oops! iya ker? hehehe, i talk juga sikit-sikit, i tak perfect, oops! eeiii, malunya!)
- Kamu sentiasa akan memberi kasih sayang dan tidak pernah mengharapkan balasan.
Pemurah juga adalah sikap kamu dan kamu sentiasa melihat kehidupan sebagai latihan praktikal (oh wow! iya ker? shy-shy cat!)


oh ya, terima kasih kepada syaquena sebab sudi folo :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.


11 comments:

Ms.Independant said...

Mak Su mmg pebret saye! :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

shy2 cat plak...

Mak Su said...

ms indie, gadis kg separa bandar - keh keh keh (gelak style shy shy cat)

Yunus Badawi said...

Maksu disenangi dan disayangi ramai.

E.d.Y said...

bole caya ke semua ni??hehe

Mak Su said...

yb :), eh way

edy, hahaha, hentah....

farwalis said...

maksu. saya lahir hari ape ek?

15 may 1986

malasnya nak cari.hehe

xiiinam said...

Mak Su fofuler....

aNIe said...

Maksu..kita sama...Libra...lebih kurang..hehehe...(perasanlah pulak)

AdzRa said...

ishh ... rajin pulak orang yang buat kajian ni. siapa la agaknya pengkaji nih ? untuk suka2 boleh la, jangan percaya pulak .. bahaya ..

Mak Su said...

farwalis, kalau ada masa, maksu check ya

cklah, tak de lah ;)

kak anie, yea yea yea

adzra, hehehe, utk orang yang kebosanan kill kill the time jer ni