Thursday, April 29, 2010

"Akak pakai tudung"

Masih dilanda kebizian.

Scene, chat box:

orang 1... kau free tak? ada lagi nak tanya.....
M... ye puan
orang 1... client ni, company name dia, sendirian berhad atau berhad?
M... berhad kak
orang 1... wokeh...... tapi semua ada word capital in front, kan
M... tak da
orang 1... ok, pening dibuatnya...
M... panadol kak
orang 1... panadol? aaaaaaa , jerit sambil tarik tarik rambut
M... sabar kak, akak pakai tudung
orang 1... tak apa, jerit sambil tarik tarik tudung pun boleh

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

KAKTINY said...

ikon jerit sambil ketuk ketuk kepala tak de eh??.. hehehe...

GDIZ said...

ahakss..betul2 busy tu ;p

nabilah_2908 said...

tekanan yg terlampau..huhu.. :)

PnConfused said...

jgn tercabut tudung dahla maksu... :P

Zaitun said...

Masaalah kecik je tu boleh selesaikan janganlah buka tudung kuang3......

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

utk org yg pakai tudung, hantuk kepala kat meja pun kire ok gak.

dinding keras sgt. :))

puterikurekure said...

hahaha. maksu...sabar eh.

[-suziey-] said...

hahahh sy baca pn pening rs nk tarik tudung gk:p

CikguZue said...

salam maksu,
lama tak ke sini. moga sihat dan sentiasa tenang dgn kerja2 dan rutin harian. amin...

Yunus Badawi said...

bawak bersabar

iina said...

p tido pun best.. hehehe ;)

Tihara said...

ade2 je maksu ni..:)

kak Erna said...

mak su..bolih je tarik2 rambut..masukan tangan lam tudong tu tarik la..

DrSinga said...

senget-senget tudung!!
kalau pakai tudung ala2 arab yang ada toncet tinggi tu... mau senget kepala sekali!!!
heh heh heh...

shasha said...

terbayang emoticon yg hantuk2 pala kat dinding tuh....

Bro Framestone said...

kenapa nie mak su

BroFramestone Blog