Sunday, March 14, 2010

SULIT – PROJEK EMPAT RATUS



Dengar sini, dengar sini.... Nuffnang ada projek sulit, Projek Empat Ratus. Wallaawweeee

Sulit tak sulit, ai loiikkeee.
Sulit is my trademark. cheh wah
(tiba-tiba jer ada trademark, hahaha)
(post ini ala-ala sticky, entri anak saya merentas desa dan dapat nombor ada di bawah)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

17 comments:

Tihara said...

maksu nak pegi ke?

apa yang sulit ya agaknya..

Mak Su said...

nak jugak, kalau nuffnang jemput. maksu ada baju cop sulit. hehehe. maksu dah mintak izin dari paksu. wow!

maksu akan bawak bekas bunga yang sulit. oops!

ezzati said...

hee..maksu pegi ke???sy x dpt pegi..huhu

kakngah said...

sy dpt tgk invitation utk projek sulit ni..
tapi syg.. xdpt pegi.. bnyk bende menghalag.
kalau tak. ada can laga pipi ngn maksu..

Ms.Independant said...

aik. ape jadik ngan layout mak su?

dpt invite gak...
macam takot nak pegi...
nga pk lg...
hmmm

zh-ena said...

mak su pergi rasa mcm nak join jea

Mak Su said...

ezzati, entahlah, tunggu jemputan dari nuffnang.

kakngah, alahai...saya kasik can ni nak laga-laga pipi ni, alahai

ms indie, kalau weng weng, ginilah jadinya, ahaks.

ena, hehehe, kalau dijemput, maksu pegi kot. asalkan dia tak buat kat melbourne bolehler, paspot singapore maksu dah tamat tempoh.

iva saionji said...

wah semuanya nak sulit ek maksu..hehehehe...xde jemputan so xleh dok dalam ketagori sulitlah kan..hehehehe

~0~ said...

sulit.,..jgn xsulit maksu

xiiinam said...

Segala kesulitan amat dikesali...

He..he..he...

Riezal aka Rezdrake said...

salam maksu.. apa jadi dgn layout dengan follower? mana entry2 dulu sian pulak.. lama dah blogging.Maksu create blog baru ker..? or macam mana.let me know kalau dapat membantu.

kakpah said...

haha.. yang sonang jangan disulitkan maksu..

S.C.H.A said...

ahad ni kan maksu???...
erm... sy xpat g la ...

S.C.H.A said...

ahad ni kan maksu???...
erm... sy xpat g la ...

Zareda Norman said...

projek 4 ratus.. komisen saya 20 persent ya.. :)

[-suziey-] said...

hehehe dh join dh..sulti tl ni

manje said...

salam maksu...

(^_^)