Monday, March 15, 2010

Kad jemputan telahpun diterima

Terimakasih hemy, kad jemputan kahwin anda telahpun maksu terima. Wah, agak jauh dari rumah maksu, beribu-ribu batu kelikir tu. Tak sanggup nak kira berapa batu kelikir yang ada di tepi jalan.Insyallah, kalau ada rezeki nak jumpa awak dan pasangan awak, sampailah maksu ke sabak bernam pada hari sabtu ini.

Oh ya! saya nak ucapkan terima kasih kepada fzi, yb, tie & kayteeze, zareda norman, sekamar rindu sbb sudi folo saya di blog ceritakosong yang baru ini... hehehe

p/s: buat riezal aka rezdrake, maksu created blog baru dgn nama lama, semua followers tak dapat nak ditransferkan ke sini, huhuhuu

p/s: Saya ada masalah, tak tahu macamana nak transferkan list of followers dari ceritakosong bunga-bunga ke sini....huhuhu. how aaa??

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

S.C.H.A said...

maksu .. saya pun xpat tolong ... nak tau jugak ni ...(kehkehkeh .. mcm ramai folowers kan ..hehheh)

Ain said...

asal masuk cuti sekolah jer mesti kenduri sana sini kan...

apa nak buat itu jer la masa paling sesuai dapat berkumpul sanak saudara....

Mak Su said...

scha, hehehe

ain, memang benar, tapi tak per, seronok :)

~0~ said...

cepatnya masa....


maksu dtg...jgn x dtg maksu...

Mak Su said...

0 pegi ker?

shasha said...

ayam masak merah!!!..nyum~

Mak Su said...

shasha, nasik minyak... nyum 3x

Tihara said...

lawo nye kad jemputan tu..sedap nye nasik minyak..ngidam sat

kayteeze said...

Err..... sama-sama kasih!

Erna said...

cantik blog baru mak su ni..bolih main intai2..tak dapat tranfer tak pe mak su..biar akak buat baru,,bagi mak su senang..

xiiinam said...

Ingatkan kad jemputan anak maksu tadi....

IEYNA said...

lps ni tggu kad jmputan dri ieyna plak ek maksu.... :)

tggu tau :)

Mak Su said...

tihara, ahaks

thanks again tie

timakasih kak erna

alah cklah ni, anak kita kecik lagi ler.. huhuhu

orait ieyna